Vi gör det vi älskar

På Bradley Smoker är vi stolta över att tillhandahålla den renaste röken och rökare av högsta kvalitet för att sakta röka vad du än kan tänka dig. Vi är inte först och vi kommer inte vara sist, men vi är definitivt bäst. Våra rökare är designade för att ge dig den bästa maten utan ständig övervakning.

  • Vår historia är så här: en mästare som röker mat visste ingenting om att fånga lax och frågade oss om råd. Om han ville lära sig att fånga fisk sa vi till honom att han var tvungen att lära oss hur man röker lax. Sedan delade vi kardinalregeln om fiske...fiska inte där det inte finns någon fisk. I gengäld sa han att du måste kontrollera röken, helt enkelt.

  • Med denna matrökningsprincip fast förankrad, bestämde vi oss för att göra en matrökare som gjorde just det – producerade ren, kontinuerlig rök utan behov av konstant uppmärksamhet. Det gjorde fantastisk rök, och maten som blev resultatet var inget mindre än enastående. Lokala gourmetkockar var de första att få tag på Bradley Smoker, och nu ger vi den till alla.

Jag hade "rökt" kött på min grill men ville ha en riktig rökare. Bradley Smokers är ännu enklare än jag trodde. Ställ in det och glöm det.

  • varumärke

    Som varumärke erbjuder Bradley oöverträffad kvalitet, enkelhet och konsekvens. Vi har funnits ganska länge men fortsätter att ta med den senaste tekniken med den bästa smaken. Vi älskar det vi gör och gör det vi älskar.

  • Mission & vision

    Bradleys uppdrag har alltid varit att ge dig en rökare som levererar den bästa rökta maten till ditt bord. Sedan 70-talet har vi arbetat för att erbjuda alla de bästa röksmakerna som möjligt, ett brett urval av produkter och bekvämligheten med automatiska matningsbisketter. Vår vision är att vara företaget alla går till för en rökare, och där människor kan upptäcka den vackra smaken av rökt mat utan att behöva göra det arbete en vanlig rökare tar.

  • Uppskattad

    1986

    40 år. av erfarenhet

    Från dag ett till allt som kommer, förbättrar vi alltid vad vi gör.

  • Över

    1,5 miljoner

    Rökare sålda

    Från rökare som älskar att vara utomhus till hemmakockar, det finns en rökare för alla.

  • Exakt

    16

    Läckra smaker

    Från lönn till karibiska bisquetter, det finns så många val.

gemenskap

Inget slår att föra människor samman över en läcker rökt måltid. Öppna kylarna och få igång drinkarna, dela några historier och gå med i Bradley Smoker Community. Du hittar ett bra ställe att dela med dig av dina erfarenheter, recept, knep och förhoppningsvis några tips för att lyfta ditt rökspel.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)