Smoked Vegetarian Chili

Rökt vegetarian Chili Recept



Letar du efter ett hjärtligt, smakfullt chili-recept som är 100% köttfritt? Vår rökt vegetariska chili är bara biljetten! Laddad med rökiga, smakfulla smaker och en mängd grönsaker, bönor och kryddor, kommer denna maträtt säkert att tillfredsställa även de mest dedikerade köttätarna.

Ingredients

1 burk chilibönor (svarta bönor i chilisås)


1 burk blandade chilibönor kidney & pinto bönor

6-8 söta mini paprika

1 dl grönsaksfond

1 Kan Rotel mild

½ söt lök (tärnad)

1 msk ketchup

1 tsk Sriracha chilisås

1 msk BBQ-sås

1 msk honung

¼ tsk cayennepeppar

¼ tsk mald vitpeppar

1 tsk mald oregano

1 tsk veganskt kycklingfritt kryddsalt

1½ tsk paprika

3 msk chilipulver

3 msk mald spiskummin

1 tsk lökpulver

1 tsk rökt goudapulver

Garnering: fiestablandning ost, gräddfil och färsk koriander

Använd utrustning:

P10 Bradley Smoker

Bradley hopfällbart rökbord

Bradley smoker non-stick silikonmattor

Bradley rökverktyg

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Inställningar:

Trä: Ek

Temperatur: 300ºF (148,9ºC)

Röktimer: 140 minuter

Timer: 140 minuter

Preparation

Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.

Skölj paprikan och löken. Tärna dem efter din smak. Jag föredrar att min nästan är hackad.

Tillsätt allt ovan i ingredienslistan i en stor gryta och placera det i Bradley Smoker.

Rök i 140 minuter vid 300ºF (148,9ºC).

Lägg till garnering efter eget val och njut!

Recept av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa