smoked zucchini rolls

Rökt ricotta fylld Zucchini rullar Recept



Lätt, frisk och läcker. Dessa tre ord samlas inte så lätt när du pratar om ett recept. Men prova bara denna ricotta fyllda zucchini så håller du med mig.

Ingredients

2 medelstora zucchinis

1 kopp ricotta

Skal av en citron

1 msk färsk/torr dill

Salt peppar

Preparation

Raka av zucchinin på längden med hjälp av en mandolin eller (om du, som jag, inte har en mandolin på grund av en olycklig incident med en tung gryta och ett handfat fullt av diskgods) en grönsaksskalare.

Blanda ihop ricotta, citronskal, dill och S&P.

Använd två skedar (eller bara händerna) forma en liten boll av ricottablandningen och lägg den på ena änden av en zucchiniremsa.

Linda in bollen av ricottablandningen i längden på zucchiniremsan.

Spett med en hacka om rullen inte kommer att förbli rullad.

Lägg rullarna på en aluminiumbricka med framsidan uppåt (vilket betyder, från din synvinkel, fyllningen är i mitten och zucchinin runt omkretsen)

Rök rullar i en timme vid 200°F med hickory bisquettes.

Ta bort från rökaren och servera varm eller i rumstemperatur.

NJUT AV

Av Lena Clayton

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now