Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño poppers med Lax



Få festen igång med dessa välsmakande små poppers på nolltid alls! Du kan lämna frönna in eller ta ut dem. Det beror på hur du gillar värmen!

Ingredients

1 paket färskost (8 oz)

2 msk Finhackad gräslök + 1 msk extra till garnering

1/2 kopp extra gammal vit cheddarost

1/2 lbs (8 oz eller 1 kopp) finhackad vild sockeye lax – reservera ett par små bitar för pålägg

10 Jalapeño, halverad och rengjord (bär handskar för det)

Preparation

Förvärm din Bradley Smoker till 320 F (160C) och kör några Ginger Sesam-puckar för denna. Blanda ihop färskost, gräslök, gammal vit cheddar och hackad lax i en skål. Blanda väl!

Skär och urholka jalapeños och lägg ut på ett fodrat galler. Fyll i jalapeños och placera ut dem på gallret för att se till att de inte rör vid varandra.

Lägg i rökaren och kör i 40 min. Kontrollera efter 30 min för att se till att de inte överkokar.

Dra ur rökaren och toppa med reserverad lax. Låt gå under broilern i din ugn i 2-4 minuter för att färga den, eller ta en ficklampa och bryn topparna på poppers och färga upp den rökta laxen också!!!

När det är klart, dra ur ugnen och toppa med gräslök!

Recept av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

Ingefära
Sesam

Ingefära Sesambisquettes för Bradley Smokers

Våra sesam-, ingefära- och mesquitebisquetter ger en stor djärv smak nästa gång du lagar nötkött, grönsaker, anka eller lamm.

Shop Now