Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Rökt frittata peameal Frukostreglage Recept



Recept av kock Ted Reader

Kan det verkligen finnas den perfekta frukostsmörgåsen? Vi tror det. Kock Ted Reader's Breakfast Slider Recept inkluderar rökt frittata, rökt peameal bacon (kanadensisk bacon, människor, vad är det att inte älska?) Och rökt druvtomater.

Prova dessa fantastiska frukostsmörgåsar för brunch nästa helg ... vi kan ganska mycket garantera att det inte kommer att finnas några rester.

Se Chef Ted Reader Lär dig sina tricks och tips om att röka den perfekta baconfrukostsmörgåsen på Bradley Smoker.

Ingredients

Rökt druvtomater:

1 pint druvtomater

Kosher salt, efter smak

Bradley Smoker Jerky Rack (om du inte har ett av dessa ställ, fodra dina nuvarande ställ med lite aluminiumfolie så att druvtomater inte faller genom utrymmena på hyllan)

Peameal med öl och tomat mussla Cocktail injektion:

1,5 Lb benfri charkuterad fläskkarré ärtmjölsfläskstek av fläsk

1 flaska öl (355 ml)

1 flaska tomatmusslacocktail (355 ml)

2 msk Teds världsberömda BBQ Bone Dust™ BBQ-krydda

¼ knippe färsk timjan

½ kopp Teds världsberömda BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 msk smör

4 stora ägg

4 Hamburgerbullar

1 stor mogen tomat, skivad i 4 tjocka skivor

1 medelsöt lök, skalad och tunt skivad

½ kopp av din favorit BBQ-sås

¼ kopp lönnsirap

1 stor självförslutande matförvaringspåse

Hickory rökbitar (pellets, bitar eller bitar)

1 injektionsspruta

Rökt Frittata med lagrad cheddar, rökta tomater och timjan:

1 st Bradley rökställ

Aluminiumfolie

Non-stick spray

6 extra stora ägg

2 dl riven vit cheddarost

2 msk färska örter (timjan och basilika), hackade

1 kopp knaperstekt lök

1 kopp rökta druvtomater, i fjärdedelar

2-3 salladslökar, hackade

Preparation

Röktemperatur: 240°F

Rökt druvtomater:

Ställ in Bradley Smoker enligt tillverkarens instruktioner.

Skölj druvtomater under kallt vatten.

Placera druvtomater jämnt fördelade på ett ryckigt galler. Strö över koshersalt.

Lägg gallret i smoker och rök druvtomater i 2-3 timmar, tills tomaterna börjar mjukna och skalet blir lite skrynkligt.

Ta bort från rökaren och låt svalna helt.

Använd rökta druvtomater för att göra rökiga BBQ-såser, garnera till sallader eller, i vårt fall, till den rökta frittatan.

Rökt peameal med öl och tomat mussla Cocktail injektion:

Skölj peammeal baconsteken under kallt vatten för att ta bort majsmjölsskorpan.

Torka av med en pappershandduk.

Lägg steken i en självförslutande matförvaringspåse. Tillsätt öl och tomatmusslacocktail genom att hälla av 1 kopp av blandningen för att reservera för att injicera i ärtmjölssteken innan den röker. Förslut påsen och ta bort så mycket luft som möjligt och massera försiktigt för att blanda väl, ställ i kylen i 24 timmar, vänd två gånger dagligen för att säkerställa en jämn marinering.

Förbered din rökare enligt tillverkarens instruktioner och ställ in temperaturen till 240°F.

Ta bort peameal baconstek från marinaden, släng överbliven marinad.

Krydda ärtmjölsbaconstekt rikligt Bone Dust™ BBQ Krydda och ställ åt sidan.

Sug upp öl/clamatoblandningen i din injektionsspruta och injicera den i peameal baconstek. Upprepa.

Lägg ärtmjölsbaconstek på rökgallret i mitten av rökaren. Placera termometerproben i mitten av fläsksteken och ställ in temperaturen för en innertemperatur på 160°F.

1 ½ timme innan ärtmjölet är helt tillagat, förbered frittatan.

Rökt Frittata med lagrad cheddar, rökta tomater och timjan:

Linda in Bradley Smoker-stället tätt i aluminiumfolie och se till att det inte finns några hål i folien. Jag brukar slå in två gånger för säkerhets skull. Spraya folien rikligt med nonstick matlagningsspray. Avsätta.

Knäck 6 ägg i en stor glasskål, vispa tills de är lätt vispade. Tillsätt riven ost, örter, salladslök och krispigt stekt lök.

Häll blandningen i den folieklädda brickan. Strö över kvartade bitar av rökta druvtomater.

Lägg i en rökare och rök i cirka 1 ½ timme tills frittatan stelnat.

Blanda under tiden BBQ-sås och lönnsirap. Mikrovågsugn i en mikrovågssäker skål i 30-45 sekunder på medelhög värme tills den är genomvärmd.

Ta bort från rökaren.

Ta bort ärtmjöl från rökaren.

Toast slider bullar.

Skiva ärtmjöl.

Skiva frittatan.

Montera reglagen.

Ringla över BBQ-sås.