Mango Chipotle Smoked Wings

Mangoschipotel Rökt vingar



Ingredients

1-2 förpackningar med vingar

Vingkrydda

Majsstärkelse

Mango

Vitlöksklyftor

lönnsirap

Vinäger

Chipotle pulver

Preparation

Ställ in Bradley P-10 rökare på 300 grader*Farenheit* (149 grader Celsius).

Lägg dina vingar i en skål och tillsätt vingkrydda och majsstärkelse (detta torkar ut vingarna och gör dem krispiga).

Sätt vingarna på botten av Bradley P-10 rökaren och lägg mango och vitlöksklyftor på ett annat galler och lägg dem ovanpå vingarna.

Efter 30 minuter, ta ut dina mango- och vitlöksklyftor och mixa dem i en mixer. Medan du blandar, tillsätt lite lönnsirap, vit vinäger och chipotlepulver och blanda ihop allt. Detta kommer att skapa en sås.

När vingarna når 175 grader *Farenheit* (80 grader Celsius) ta bort dem ur rökaren.

Släng ner vingarna i såsen och skaka ihop den.

Recept av: Miguel lagar mat med eld