Buffalo-Style Hickory Smoked Wings Recipe

Hickory rökta vingar i buffelstil



Det är den tiden på månaden när vi släpper Bradley Smoker Recept Series. Denna månad visar Ted oss ​​hur man röker Hickory rökt vingar (buffelstil). Det ser läckert ut som du kan se från videon nedan! Tack till vår underbara kock Ted -läsare för videon!

Njut av!

Ingredients

2 st Bradley rökställ

1 flaska öl

1/2 kopp Chipotle chili varm sås

4-5 lbs hela jumbo kycklingvingar (3 stycken winglet, drummette och spets fäst), cirka 30 stycken

6 msk Teds världsberömda BBQ Bone Dust™ BBQ-krydda

1 injektionsspruta

1/2 kopp Chipotle chill het sås

1/4 kopp Teds världsberömda BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

2-3 knoppar smör

1/2 – 1 dl smulad ädelost

1 stjälk selleri, finhackad

2 salladslökar, fint hackade

Preparation

Tillagningssteg:

Öppna en burk eller flaska av din favoritöl och häll upp den i ett stort glas. Rör om med en sked för att ta bort några av bubblorna. Tips: Ju mindre kolsyra desto lättare är det att injicera öl i kött.

Häll i 1/2 kopp chipotle chili varm sås; Jag gillar märket Tabasco bäst. Rör om och ställ åt sidan.

Lägg kycklingvingarna i en stor skål. Krydda med Bone Dust™ BBQ-krydda och blanda till en jämn päls.

Ta injektionssprutan och sug upp tillräckligt med öl/chipotle varmsåsblandning för att fylla sprutan. Injicera en liten spruta i varje kycklingvinge, fyll sprutan efter behov, tills alla vingar har injicerats. Lägg i ett jämnt lager på 2 rökställ.

Nu börjar det roliga:

Förvärm rökaren enligt tillverkarens instruktioner, ställ in temperaturen för rökning till 220°F, använd Hickory Bisquettes för att skapa röksmaken.

Lägg i rökare. Sätt sedan in termometersonden i mitten av en stor vinge. Stäng luckan och ställ in innertemperaturen på 160-170°F, tills den är helt genomstekt.

Detta bör ta cirka 1 1/2 – 2 timmar, eller längre om du vill att de ska bli krispigare.

Medan vingarna ryker, tvätta och torka den stora skålen. Avsätta.

När vingarna är färdigkokta, fuktiga, saftiga och möra, lägg dem i den stora rengjorda skålen. Ringla vingar med chipotle chili hot sauce, BBQ-sås, smör, ädelost, selleri och salladslök. Rör om väl för att blanda ihop allt och smöret smälter och ädelosten smälter.

Servera omedelbart.