Smoked Jerky Buffet Recipe

Rökt Ryckig Bufférecept



För att göra denna rökt ryckiga buffé försökte jag tre recept som visade sig bra. Recepten kom ursprungligen från "Just Jerky" men jag gjorde små ändringar på några av dem. Alla dessa recept är för 2 kilo köttremsor. Jag använde nötkött, men jag är säker på att rådjur eller älg skulle fungera bra. Låt marinaden sitta i minst 20 minuter innan du tillsätter köttet. Jag marinerade dem hela natten, i kylen i cirka 10 timmar. Jag slog dem med 3 timmars speciell blandning. Jag använde två armstek och en funky formad rumpa stekt. Allt Angus -nötkött.

Ingredients

Använd armstek, jag föredrar Angusbiff, men det funkar med rådjur eller älg också. Varje marinad räcker till 2 pund kött.

Teriyaki Jerky:

1 kopp Yoshidas matlagningssås

1 tsk finhackad vitlök

½ tsk salt

½ tsk nymalen svartpeppar

Morfars Jerky:

1 ½ kopp sojasås

2 msk farinsocker

1 tsk finhackad vitlök

1 tsk riven ingefära

1 tsk nymalen svartpeppar

Spicy Jerky:

1 kopp sojasås

2 tsk pepparflingor

1 tsk rökt paprika

2 hackad vitlöksklyfta

2 tsk finhackad färsk vitlök

3 msk äkta lönnsirap

Preparation

Låt marinaten stå i ca 20 minuter innan du lägger i köttet.

Marinera dem över natten, i kylen, i cirka 10 timmar.

In i den förvärmda Bradley, började röka när värmen återhämtade sig till 150ºF (65,6ºC) och bibehöll en temperatur mellan 165-170ºF (73,9C-76,7ºC) tills rycket var torrt men flexibelt.

Höll ventilen öppen hela vägen och körde den utan vatten i skålen.

Rök dem i 3 timmar med specialblandningsbisquetter.

Särskild
Blandning

Specialblandningsbisquetter för Bradley-rökare

Speciellt skapad för att lägga till en distinkt smak till alla rätter och passar bra med fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now