Jaegar’s Beef sticks

Rökt Jaeger's Nötkött Recept



Jaeger's Beef Sticks kryddor är en kommersiell en från FW Witt. För det ändamålet har jag lagt till ett vanligt nötköttspinne som jag har använt några gånger. Inget riktigt snyggt men inte så illa heller.

Ingredients

5 Lb magert nötfärs

5 rundade tsk Morton Tender Quick

2 ½ tsk varje senapsfrö, vitlökssalt och grovmalen peppar

2 tsk klar flytande rök

1 tsk hickorysalt

Preparation

Jaeger använde 21 mm mahognykollagen till höljena. De var 20 tum långa och detta underlättade ett 10 tums häng på varje sida av pluggstavarna han använde.

Rökt i 3,5 timmar med hickory – innertemperatur på 165°F.

Under de första 2 till 2 ½ timmarna, rök pinnarna vid en temperatur på 150°F till 160°F.

Avsluta sedan med en röktemperatur på 180°F. Dessa bilder är enastående!

Från Jaeger

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now