Smoked Meatballs Recipe

Rökt Köttbullar recept



Skäm bort dig till den ultimata köttbollsupplevelsen med detta munvattenrecept. Genom att kombinera den perfekta blandningen av malt nötkött och fläsk, kryddad med aromatiska örter, kryddor och Worcestershiresås, röks dessa ömma köttbullar till perfektion innan de kvävs i marinarasås, toppad med Melty Buffalo Mozzarella, och slutar i rökaren för en oemotståndlig smakfull och ostliknande glädje.

Ingredients

1 kg nötfärs

1 kg malet fläsk

2 ägg

2 koppar brödsmulor indränkta i ⅓ mjölk

2 msk Worcestershiresås

1 tsk havssalt

1 tsk chiliflakes

1 tsk mald svartpeppar

1,5 koppar riven parmesanost

Halv tärnad lök

6 krossade vitlöksklyftor

1 tsk torkad oregano

Preparation

Blanda oregano, vitlöksklyftor, lök, svartpeppar, chiliflakes, havssalt, worcestershiresås, brödsmulor, mjölk, ägg, fläsk och nötkött helt och hållet.

När dina ingredienser har blandats ihop, rulla dem till en boll av din storlek och placera dem i Bradley-smokaren tills du når en innertemperatur på 120ºF (49ºC).

När dina köttbullar är färdiga, lägg dem på en gjutjärnspanna och häll en valfri marinarasås på toppen och strö bitar av buffelmozzarella ovanpå.

Sätt tillbaka din gjutjärnspanna i rökaren tills du når en innertemperatur på 160ºF (71ºC) och du är klar!

*Om du vill kan du lägga till lite mer nyriven parmesanost för extra smak!*

Recept av: bbq och flaskor