How to Make Smoked Meatballs

Hur man gör rökt Köttbullar



I den här videon röker Joe några köttbullar och lägger dem till en läcker spaghettisås.

Ingredients

1 pund magert nötfärs

1 tsk salt

1 tsk peppar

 Kopp brödsmulor

 Kopp mjölk

1 Finhackad lök

1 stort ägg

Till såsen:

1 msk olja

Hackad lök

4 koppar skivad svamp

2 msk smör

Timjan

Oregano

28 oz burk tärnade tomater

1 burk tomatpuré

 Tsk salt

1 tsk peppar

½ kopp hackade oliver

½ huvud vitlök

Vatten

Vin är valfritt

Preparation

Tillsätt nötfärs, salt, peppar, brödsmulor, mjölk, hackad lök och ett ägg i en skål och blanda dem noggrant med händerna.

Rulla nötfärsblandningen med händerna, gör dem till en köttbulle och lägg dem på ett galler.

Skjut in ditt galler i rökaren och ändra din koktemperatur till 290ºF (143°C), tillagningstid till 2 timmar, röktid till 2 timmar och tillsätt 6 hickorybisquetter i din rökare.

Medan köttbullarna ryker, förbered spaghettisåsen. Tillsätt olja och hackad lök i en panna. På en separat panna, tillsätt en halv stav smör och tillsätt 4 koppar skivad svamp.

I din svamppanna, tillsätt din vitlök och rör runt den, häll sedan pannan med svampen i tomatpuréblandningen, tillsätt 2 dl vatten och låt det koka upp. (1 kopp vin är valfritt)

Fyll en stor gryta med vatten och låt det koka, medan det kokar, tillsätt din spaghetti tills den är Al Dente eller enligt din smak.

När köttbullarna är klara, lägg till dem i din tomatmix.

När spaghettin är klar, lägg din tomatmix och köttbullar i spaghettin och njut!

Recept av: Röker med Joe

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now