How To Make Smoked Burgers Recipe

Hur man gör rökt hamburgare recept



Gör dig redo att ta dina hamburgare till nästa nivå med detta läckra rökt burgerrecept! De saftiga och smakfulla hamburgarna är infunderade med rökig smak och kryddas till perfektion, vilket gör dem till en perfekt behandling för alla BBQ eller samverkan med vänner och familj. Fyll på dem med dina favoritstoppningar och njut!

Ingredients

2 pund köttfärs

1 msk Worcestershiresås

2 msk koshersalt

2 msk mald peppar

1 msk vitlökspulver

Preparation

Blanda köttet med resten av ingredienserna.

Forma till 8-10 biffar, tryck ihop ordentligt.

Ställ in din rökares temperatur till 180°F (82°C) och förvärm den.

Rök hamburgarna i 2 timmar. Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept.

Servera den med dina favoritpålägg.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now