Smoked Peach Cobbler Recipe

Rökt Persikelagare Recept



Röker de mest läckra persikorna, det enkla sättet. Om du aldrig har rökt persikakomsare, vet du inte vad du saknar!

Ingredients

6 persikor

1 kopp riven kokos

1 kopp havremjöl

⅔ Kopp mandelmjöl

⅛ tsk bakpulver

1 tsk bakpulver

1 tsk vanilj

¼ kopp smör

¼ kopp honung

2 ägg

brunt socker

Preparation

Halvera och kärna ur persikorna.

Lägg persikorna på tre galler och rök dem vid 80 ºF med din favorit bisquettesmak. Genom att lägga persikorna på separata ställ kan du variera röktiderna för att avgöra hur rökiga du gillar dem. Låt det första stället stå i rökaren i 30 minuter. Det andra racket i en timme. Och den tredje för hela 1 timme och 40 minuter.

Gör skomakaren genom att först smälta ihop smör och honung. I en separat skål, tillsätt de torra ingredienserna och blanda noggrant. Blanda sedan i ägg, vanilj och smör-och-honungsblandningen.

Ta bort de rökta persikorna och tillsätt 1 msk av skomakardegen i området där persikogropar var. Strö över farinsocker.

Lägg tillbaka alla persikor med skomakare i rökaren i 75-90 minuter vid 320 ºF – ingen rök den här gången.

Servera med glass.

Recept av: Smokin' With Joe