Pulled Pork Rub Recipe

Rökt Drog fläsknuggar Recept



Det här receptets kombination av kryddor och rökiga smaker skapar en vattnig skorpa och höjer smaken på det mjuka och smakfulla köttet. Njut av!

Ingredients

Willingham's Rub:

4 msk varje spiskummin, timjan, vitlökspulver och svartpeppar — nymalen

2 msk varje cayennepeppar, salt och currypulver

1 msk lökpulver

1 msk MSG eller annan smakförstärkare

Dippsås:

¾ kopp äppelcidervinäger

2 msk honung

½ kopp kryddig senap

1 tsk krossade rödpepparflingor

Preparation

Willingham's Rub:

I en liten skål eller glasburk med lock, kombinera alla ingredienser. Rör om eller skaka för att blanda. Använd omedelbart eller förvara på en sval, mörk plats i flera månader.

Denna rub är ganska stark och så jag rekommenderar den inte för tunna snitt (som revben).

Men det är svällt på tyngre köttstycken som rundkött, högrev, fläsk.

Med det här receptet räcker du till fem axlar eller fyra skinkor. Bäst om du låter köttet marinera, löst täckt, i kylen i drygt tjugofyra till fyrtioåtta timmar efter att ha gnuggats.

Efter tid i kylskåpet, förvärm din Bradley Smoker till 210° och rök sedan köttet tills kötttemperaturen är 190°. Beroende på köttet kan det vara 12-14 timmar. Jag röker i 4 timmar – du väljer bisketterna... Jag använder Maple, sedan med rökgeneratorn på också, och byter vattnet efter de första fyra timmarna, jag släpper det bara tills det är klart.

Efter att temperaturen uppnåtts, linda in saran, folie och en handduk i kylaren i 2-4 timmar för att vila.

Strimla fläsket och om du letar efter en sås, kolla nedan.

Dippsås:

Blanda alla ingredienser i en medelstor skål.

Täck över och ställ i kylen i minst 1 timme så att smakerna smälter samman.

Ta till rumstemperatur innan du slänger fläsket i såsen.

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now