Smoked Butternut squash

Rökt Butternut squash Såsrecept



Du kan baka den, förvandla den till en krämig mos och njuta av det på många olika sätt. Men försök bara röka och gör denna pastasås.

Ingredients

En 2 lb butternut squash skalad - kärnade och tärnad

1 msk vegetabilisk olja

1 liten vit lök, finhackad

3-4 vitlöksklyftor, hackade

1-1 ½ dl grönsaks-/kycklingfond

1 tsk cayennepeppar

Salt peppar

12 oz av din favoritpasta

Preparation

Rök kuber av squash på en perforerad aluminiumbricka med lönnbisquetter i 1 timme vid 150-165°F

Hetta upp olja i en kastrull och tillsätt squash, lök & vitlök

Krydda med salt och peppar

Koka tills löken är genomskinlig, ca 8-10 min

Tillsätt buljong och låt koka upp, sänk värmen och låt sjuda

Sjud i cirka 15 minuter, eller tills squashen är mjuk

Koka upp en stor kastrull med saltat vatten och koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, tills den är al dente

Låt squashblandningen svalna något och mixa sedan med en stavmixer eller i en mixer tills den är slät

Krydda med cayennepeppar, salt & peppar

Kombinera pasta med sås (och eventuella andra ingredienser du vill lägga till; jag använde sparris, salladslök & grönkål) och servera!

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now