Rich Vegetable Gravy Recipe

Rökt rik Grönsakssås Recept



Uppgradera dina måltider med den oemotståndliga smaken av rökt rik vegetabilisk sås. Det här smakfulla receptet kombinerar rökiga grönsaker med en sammetisk struktur och lägger till ett härligt djup av smak till alla maträtt.

Ingredients

Reserverad marinad från Boneless Cross Rib Roast eller annan valfri marinad

375 Ml (1½ dl) nötköttsbuljong

250 G (8 oz.) färska svampar, skivade

250 G (8 oz.) färska små lök, skalade

2 medelstora morötter, tärnade

60 Ml (4 msk.) universalmjöl

60 Ml (4 msk.) mjukt smör

Preparation

Koka den reserverade marinaden och nötbuljongen i en medelstor kastrull.

Sänk värmen och låt sjuda i 30 minuter.

Sila och släng löken, vitlöken och örterna.

Häll tillbaka vätskan i kastrullen. Tillsätt svamp, lök och morötter.

Sjud tills grönsakerna är mjuka.

Blanda ihop mjöl och smör. Rör ner hälften av blandningen i buljongen.

Rör om, koka och tillsätt mer mjöl/smör tills blandningen tjocknat och bildar en slät sås