Smoking Moroccan chicken wings

Rökt marockansk krydd Kycklingvingar Recept



Letar du efter en fingermat på fredagskvällen? Dessa rökt marockanska kryddade kycklingvingar kommer att träffa platsen.

Ingredients

2 pund kycklingvingar

1 tsk mald spiskummin

1 tsk mald koriander

1 tsk paprika

½ tsk mald kardemumma

½ tsk mald kanel

½ tsk mald kryddnejlika

½ tsk mald muskotnöt

¼ tsk cayennepeppar

1 tsk salt

1 tsk vitt socker

Preparation

Skär varje kycklingvinge i tre delar: drumett, mittersta portion och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.

Gör den marockanska rubben genom att blanda ihop spiskummin, koriander, paprika, mald kardemumma, mald kanel, mald kryddnejlika, mald muskotnöt, cayennepeppar, salt och socker. Kasta vingarna i kryddningen så att de blir jämnt belagda.

Ställ in rökaren för 250ºF med valfria träbisketter.

Lägg vingar på rökställ och rök i 2 – 2 ½ timme eller tills de är genomstekta.

Ta bort vingar från rökaren och servera.