5 Grilled Recipes To Try This Summer

5 grillade recept att prova i sommar

Posted on: January 10, 2023



Det är dags att elda upp grillen och mätta sötsuget. Ingenting gör det bättre än en varm, fruktfylld grillad dessert, toppad med glass!

Det är dags att elda upp grillen och mätta sötsuget. Ingenting gör det bättre än en varm, fruktfylld grillad dessert, toppad med glass!

Här är fem av de bästa grillade desserterna som finns att prova i sommar. De är enkla att göra och roliga att förbereda med vänner och familj i alla åldrar.

Grillad Pundkaka Med Körsbärskompott

En av de bästa sakerna du kan göra med pundkaka är att skiva upp den och slänga den på grillen. Som ett resultat har du ett tunt, krispigt lager på utsidan och en mjuk, varm kaka på insidan. Toppat med ett hopkok av färsk körsbärskompott och en klick vispgrädde, är du i himlen. Du kommer inte att kunna göra tillräckligt med dessa.

Det finns ingen anledning att baka din egen pundkaka i sommarvärmen. Hämta bara en från den lokala butiken. Kolla in receptet på körsbärskompott här.

Grillad brödpudding

Du kan laga precis vad som helst på grillen med hjälp av lite stanniol. Dessutom smakar vissa saker bara bättre på det sättet. För en lite mer mättande efterrätt, prova denna grillade brödpudding recept från Food Network. Förberedelsen är snabb och enkel, och den matar en grupp. När du är klar med serveringen, kassera folien och städningen är en enkel sak.

Grillade persikor och bär

Det kommer inte att dröja länge innan persikorna är i säsong, så bokmärk den här sidan! Detta recept på grillade persikor och bär kombinerar fem ingredienser för att göra det till en av de sötaste och salta grillade desserterna du någonsin har haft. Halvera persikorna och toppa med blåbärskompott, eller en blandning av färska blåbär och farinsocker. Receptdetaljer beskrivs här. Persikor har aldrig varit så bra!

Grillade bananbåtar

Det här receptet kan omöjligt vara en hemlighet längre. Alla s'mores-fans har förmodligen hört talas om dessa eller provat dem och av goda skäl. De är roliga att förbereda, läckra och ett utmärkt sätt att ta tillvara på överblivna kol. Den består av att skära upp en banan på längden, fylla den med dina favoritfästen (mallows, farinsocker, chokladchips, Nutella, etc.) och slå in den i folie för att lägga över glödande kol, eller inuti en grill i ca 8 minuter . Mer information inklusive näringsfakta kan hittas här.

Grillade glödheta äpplen

Om du är sugen på kanel, då detta recept är mitt i din gränd. Kärna ur ett äpple, fyll med farinsocker och glödheta godisar, slå in i aluminium och tillaga på grillen under middagen (20-30 minuter). Toppa med vaniljglass och servera i en skål. Jag ska ha lite av det!

Bradley Smoker är ett globalt matrökningsföretag som specialiserat sig på matrökningsprodukter, bisquetter och recept. Ovanstående bilder och recept är inte våra egna.