Bradley Smoker Rekommendationer

Matskribent

”Jag kom i kontakt med Bradley Smoker på torget i Umeå för fem år sen. Där serverades jag den godaste varmrökta rödingen jag någonsin ätit. Då jag frågade den inbitna norrlänningen vad hemligheten var, vände han sig om och pekade på rökskåpet. Sedan dess har vår Bradley Smoker skapat matglädje på allt från cateringuppdrag till familjemiddagar. Den gör jobbet medan vi kan koncentrera oss på annat.”

– Thomas Karlstein, Matskribent & receptförfattare

Restaurangägare

”Jag har använt Bradley Smoker i sex år och den har revolutionerat menyerna i våra restauranger till den grad att vi till och med säljer de Beauvoir-rökt lax i Selfridges matsal. Även om vi använder Bradley Smoker kommersiellt i alla våra restauranger så är de fantastiska att ha hemma om du gillar att fiska, röka mat, eller att experimentera med matlagning; du kan ha den hemma i garaget eller i ett uthus.”

– Mark Hix, kock och restauratör

”Genom att använda Bradley Smoker så får vi en extra teknik när vi tar fram nya recept. Kvaliteten och konsistensen på röken är vad som ger den här produkten en konsekvent tillförlitlighet vilket är vad vi behöver för våra precisa tillagningsmetoder. Andra rökar tenderar att vara oberäkneliga.”

– Nathan Outlaw, kock och restauratör

”På Gortons använder vi Bradley Smokers för en rad specialrätter, speciellt när viltkött är i säsong. I ett stressigt restaurangkök ger de oss flexibiliteten att skapa våra egna rökta rätter med anmärkningsvärd lätthet och effektivitet.”

– Peter Gorton, kock och restauratör

Jägare

”Bradley Smoker ger matlagningen en ny dimension, med smak och konsistens garanterad. Den förlänger viltsäsongen genom att ge oss en längre period med ett överflöd av vilt. Ett fantastiskt sätt att ge mervärde och en annorlunda ätupplevelse.”

– Jose Souto, jägare och matskribent
(Jose är en chefsföreläsare vid London Westminster Kingsway College där Bradley Smoker används i restaurangskolköken.)

Beställ din idag