Bradley Smart Smoker

Sammanfattning

Efter många års arbete med utveckling och testning av befintliga rökar, är vi stolta över att kunna introducera vårt nya elektriska rökskåp – Bradley Smart Smoker.

Med många av samma funktioner som våra andra digitala rökskåp, plus vår nya innovativa Ismoke-teknologi, kan du nu kontrollera röken via bluetooth i realtid med din smartphone och på pekskärmen på rökgeneratorn.

Full beskrivning

Efter många års arbete med utveckling och testning av befintliga rökar, är vi stolta över att kunna introducera vårt nya elektriska rökskåp – Bradley Smart Smoker. Med många av samma funktioner som våra andra digitala rökskåp, plus vår nya innovativa Ismoke-teknologi, kan du nu kontrollera röken via bluetooth i realtid med din smartphone och på pekskärmen på rökgeneratorn.

Det 40 procent större rökskåpet rymmer nu hela 10 galler för livsmedel. Till det finns två borttagningsbara färgkodade temperaturmätare som ger dig möjlighet till avancerad övervakning genom att mäta värmen i olika delar av rökskåpet samtidigt.
Med en insida som är helt isolerad och gjord av rostfri stål tillsammans med tätningsmaterial i dörren av kommersiell kvalitet, gör rökskåpet enkelt att rengöra och håller kvar röken där den ska vara. Din Bradley Smart Smoker kommer med 4 justerbara fötter, två valbara hjul, 6 galler och ett recepthäfte (eng).

Bradley iSmoke-appen finns för iPhone och android smartphone. Appen är kompatibel med alla iPhone och följande androidmobiler:

  • Huawei C8817D
  • Huawei EVA-TL00
  • Huawei Honor 8
  • Huawei PE-TL00M
  • MeiZu M578CA
  • Qiku
  • Smartisan
  • XiaoMi 4
  • XiaoMi MI 2C
  • ZTE B880
Mått och vikt

Yttermått (mm) (mm): 430W x 370D x 990H-610W med Generator på sidan
Innermått (mm) (mm): 380W x 290D x 840HT
Rökutrymme / Kapacitet: 673mm användbar rökhöjd ovanför droppbrickan 56250 cu cm
Tillagningsyta: 2178 SQ cm
Vikt inkl. förpackning: 33 kg
Förpackningsstorlek (mm): B510 x D460 x H1070

Specifikationer och manual

Interiör: Polerad rostfri plåt
Exteriör: Epoxy/pulverlackad plåt
Värmeelement: 500 watt
Rökelement: 125 watt
Spänning: 220-240 volt
Max temperatur: 140°C men beroende av omgivande temp
Min temperatur: Beroende av omgivande temp
Justerbara galler: 6 rack krom Klädd

Besök gärna vår sida för nedladdningsbara pdf-manualer & guider.

Garanti

Bradley Smoker garanteras funktionell för sitt ändamål och fri från defekter i material och utförande under en period av 12 månader. En längre garantitid kan tillkomma beroende på i vilket land du köpte din rök. Bradley Smoker är avsedd för hushållsbruk i hemmet.

Registrera din garanti: Om du är ny ägare till en Bradley-rök kan du registrera din garanti.

Godkännanden

Alla Bradley Smoker är CE-godkända för användning inom EU.

 

Beställ din idag