Bradley Smoker Realtree Xtra Camo

Sammanfattning

Även en Bradley rökare kan få alla klädda för att stanna hemma. Dessa Bradley rökare har uppsnyggat för just det, tack vare RealTree Xtra® Camo. Insvept i den berömda Camo mönster perfekt för höst, vinter och tidig vår jakt, detta Bradley rökare är perfekt för din bakgård, eller stuga! Med våra lättanvända ryckiga rack, och korv krokar ingår RealTree® rökare är den perfekta sidekick att avsluta alla jaktresa.

Den Bradley rökare är en unik rök hus, säljs komplett med dess medföljande rökgenerator, där smak bisquettes bränns i 20 minuter vardera så att temperaturen inte fluktuerar. Detta eliminerar gaser, syror och hartser av hög temperatur som kan snedvrida smaken av rökt mat.

Full beskrivning

Bradley Smoker är ett unikt rökskåp, som säljs komplett med tillhörande rökgenerator, i vilken rökbriketterna glöder i 20 minuter vardera så att temperaturen inte fluktuerar. Detta eliminerar gaser, syror och hartser som uppstår vid höga temperaturer och kan förvanska smaken på rökt mat.

Bradley Smoker ger ren, rökt mat utan bismak. Medan andra rökskåp behöver ständig tillsyn, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök i upp till 9 timmar säkert utan ingripande.
Bradley Smoker kan både varm- och kallröka. Bradley-röken utför till och med ett utmärkt arbete när det gäller kallrökning, tack vare det hållbara och kontrollerbara sättet röken genereras på. För kallrökning rekommenderas användning av en kallrökningsenhet.

Rökbriketterna bränns ovanpå ett elektriskt element – läs mer om briketter och rökprocessen i Bradley-rökskåp. Vid varmrökning genereras värmen för tillagning av ett elektrisk elementet som regleras separat. Det är alltså ett separat element från det i rökgeneratorn. På den här modellen kontrolleras temperaturen i rökskåpet genom att använda det lättmanövrerade vredet på framsidan av rökgeneratorn.

Fyra galler ingår i köpet med rökskåpet, extra galler och andra tillbehör finns att köpa till.

Den nya modellen Bradley Smoker Original XL (BS815XLTCE) lanserades 2013 och kommer med många nya förbättringar:

  • Ny rostfri insida
  • Nya tippskydd för gallren
  • Värmereglage flyttat till rökgeneratorn eliminerar risk för spill ur skåpet som annars skulle kunna skada värmereglaget.
  • Förbättrade frontdetaljer
  • Bättre elektroniska komponenter
  • Extra stora fötter framtill för ökad stabilitet
  • Avtagbar sidopanel på generatorn för enkel rengöring.

Perfekt när du vill umgås, du skapar gourmetmat i ditt eget hem, eller bara för att njuta av smaken som rökning ger. Att det är så enkelt att använda Bradley Smoker Original gör det till ett mycket bra val för alla användare.

Bradley Smoker är till för att privat användning, men det finns även många småföretagare som använder rökskåpen.

Dimensioner och vikt

Den ursprungliga Bradley rökare det är lätt nog att bära och är ungefär samma storlek som ett litet kylskåp:

Yttermått(mm): B430 x D370 x H990 – 610 W inkl. generatorn på sidan
Innermått (mm): B380W x D290 x H840
Rökutrymme / Volym: 673 mm användbar rökhöjd ovanför dropplåt 56250 cm3
Tillagningsyta: 2178 cm²
Vikt inkl. förpackning: 30 kg
Förpackningsstorlek (mm): B510 x D460D x H1070

Specifikationer och manual

Interiör: Polerad rostfri plåt
Exteriör: Epoxy/pulverlackad plåt
Värmeelement: 500 watt
Rökelement: 125 watt
Ström: 220 – 240 V, 50 Hz, 2,5 A
Min temperatur: Beroende av omgivande temp
Justerbara galler: 6-galler förkromade

Besök gärna vår sida för nedladdningsbara pdf-manualer & guider.

Garanti

Bradley Smoker garanteras funktionell för sitt ändamål och fri från defekter i material och utförande under en period av 12 månader. En längre garantitid kan tillkomma beroende på i vilket land du köpte din rök. Bradley Smoker är avsedd för hushållsbruk i hemmet.

Registrera din garanti: Om du är ny ägare till en Bradley-rök kan du registrera din garanti.

Godkännanden

Alla Bradley Smoker är CE-godkända för användning inom EU.

Beställ din idag

X