Spacer

Breadcrumbs

Varför Bradley Smoker


Bradley Smoker är idag det självklara valet av rökskåp för många helt olika typer av användare.

I Historien om Bradley Smoker beskrivs hur konstruktionen härstammar från laxrökarna i British Columbia. Och man kan med fog säga att det är just vid rökning av lax, såväl varm- & kallrökning man bäst kan bedöma kvaliteten hos ett rökskåp. Vid rökning av lax blir även marginella skillnader i träslag, bismaker och konsekvenserna av över-eller underrökning tydliga. De viktigaste faktorerna för kvalitet, tillförlitlighet och repeterbarhet är det som gör en Bradley Smoker unik.

Lyckligtvis är detta egenskaper som uppskattas lika mycket av inte bara de som önskar röka lax, och våra rökar används därför idag i många länder och för många olika ändamål. Matentusiaster, jägare, restauratörer, matlagningsskolor, småbrukare och hemanvändare som vill ha den äkta smaken av klassikt rökta livsmedel eller äkta amerikansk BBQ: alla har funnit en given plats för Bradley Smoker i sina uthus och trädgårdar.

Här har vi samlat några omdömen från olika typer av användare. Vi är tacksamma för deras vänliga ord.

 

Restauratörer |  Matentusiaster & Hemmakockar | Sportfiskare | Jägare | Småbrukare | American BBQ 

 

Restauratörer


" Jag har använt Bradley Smoker i sex år och det har revolutionerat våra menyer i restaurangerna till den grad att vi nu även säljer de Beauvoir-rökt lax i Selfridges saluhall. Även om vi använder dem kommersiellt i alla våra restauranger är de också en fantastisk sak att ha hemma i garaget eller ett skjul om du är en ivrig fiskare, rökare, eller experimentell kock. "

Mark Hix, kock och restauratör


" Bradley Smoker ger oss en extra teknisk vinkel vid utveckling av nya recept. Det jämna rökflödet ger produkten precis den tillförlitlighet vi behöver på grund av att den exakthet som krävs i vår typ av matlagning. Andra rökar tenderar att vara nyckfulla."

Nathan Outlaw, kock och restauratör


" På Gortons använder vi Bradley Smokers för en rad olika specialiteter, särskilt när det är viltsäsong. I ett hektisk restaurangkök ger de oss flexibilitet att skapa våra egna rökta livsmedel med anmärkningsvärd lätthet och effektivitet. "

Peter Gorton, kock och restauratör


 

Matentusiaster & Hemmakockar


"Bradley Smoker är ett måste för alla matentusiaster; det finns inte mycket som slår hemrökt lax eller ankbröst. Saltning och rökning är långt ifrån svårt och Bradley Smoker ger dig full kontroll över rökningen. När du väl  behärskar rökningens principer finns det finns en uppsjö av träsmaker för dig att utforska."

Santra Tate, 'Masterchef ' semifinalist och vinnare av The Sunday Times Amateur Chef 
(Sandra's Bradley Smoker recept finner du i vår Receptblog)


 

Sportfiskare

mer inom kort

 

Jägare

" Betyg: Kanonköp! Kött eller fisk? Spelar ingen roll, med Bradley Smoker behöver du bara läsa manualen, ladda rökgeneratorn och stoppa i stickkontakten. Nu kan alla jägare röka sitt eget viltkött, med Bradley Smoker behöver man inte flera års erfarenhet och handlag, samt passning en hel dag. Utan överdrift kan man påstå att den kanadensiska rökugnen Bradley Smoker presenterat sig som den nya generationens rök."

Holger Nilsson, Chefredaktör Jaktjournalen


" Vi har nu använt Bradley Smoker under hela sensommaren & hösten, och den har fått arbeta på högtryck med allt från öring till älg. Med tanke på rökskåpets mångsidighet, är inte detta enbart en produkt för jägare och fiskare, utan riktar sig till alla som tycker om rökt kött och fisk, den ersätter även större delen av den traditionella grillen då en helt ny värld av nya rätter öppnar sig  Våra planer om att bygga en traditionell rök har fullkomligen gått upp i rök, då smidigheten och användningsområdet som Bradley Smoker har, vida överträffar en traditionell rök."

Mats Larsson, Jaktsidan


 

Småbrukare

mer inom kort

 

BBQ-kock

" Bradley Smoker är den ulitmata röken för alla utomhuskockar. Så lätt att använda och ändå levererar den otroliga resultat, oavsett om du är en amatörkock eller professionell kock."

Cornelius Veakins, bbq-kock och matbloggare.
(Cornelius är lagkapten för The Hungry Ones Barbecue Team)


 

 

Utmärkelser