Spacer

Breadcrumbs

Bradley Marinader


 

Finns i 4 smaker


 

Art. nr. BTCUREDEM, BTCUREHON, BTCUREMAP, BTCURESUG

Cures Tab Content


Dessa recept har utarbetats av Warren Anderson, författare till Mastering the Craft of Smoked Food.

Framtagna särskilt för Bradley Smoker, för användning med våra marinader. Det finns 16 recept totalt, i en stor PDF på 35 sidor. Recepten som är på engelska och skrivna i USA omfattar ett brett spektrum av olka rökrecept.

   Curing Recipes by Warren Anderson (59 Mb)

 

Rub / Torrmarinad

Använd tre matskedar torr marinad till 2,25 kg kött (5 cm tjock). Gnid in köttet och lägg i kylskåp i plastpåse. Skölj av före rökning. Använd inte mer än 3 msk per 2,25 kg kött.

Till korv tag ca 2,5 msk torr marinadblandning till 2,25 kg korv.
 

Saltlag

Använd ca 3 dl torr marinad till 2,4 lit vatten per 2,25 kg kött. Använd en marinadspruta eller lägg i saltlag och förvara svalt. Skölj av innan rökning.

Jag har tillbringat en stor del av mitt liv åt jakt och fiske tillsammans med de bästa jägarna & fiskarna i Canada, skriver företagets VD Wade Bradley.

Våra nya köttmarinader har utformats speciellt med dessa hängivna friluftsmänniskor i åtanke.

Saltning är en tradition lika gammal och tidlös som mineralet själv. Den användes i de tidiga dagarna för konservering av livsmedel och för att förhindra tillväxten av bakterier.

Warren R. Anderson, författare till Mastering the Craft of Smoking Food, var en del av utvecklingsteamet som tog fram dessa marinader.

Lätta att använda antingen som rub / torrmarinad eller i flytande form (som saltlag)förpackad i 800 grams förpackningar.