Spacer

Breadcrumbs

Model BTDS76CE

Bradley Smoker producerar ren mat utan dålig eftersmak. Medan andra rökskåp hela tiden behöver vaktas, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök upp till nio timmar på ett säkert sätt genom att var 20:e minut tillföra en ny rökbrikett som glöder och producerar ren rök.

Bradley Smoker klarar av både varm- och kallrökning: i själva verket gör skåpen ett anmärkningsvärt bra jobb när det gäller kallrökning på grund av det oavbrutna och kontrollerade sätt som röken genereras. För kallrökning rekommenderas Kallrökningsenheten.

Briketterna bränns på ett elektriskt element, -läs mer om briketter och rökningsprocessen. För varmrökning genereras värmen genom en oberoende kontrollerad elektriskt element, som är ett separat element från brikettetbrännaren. På den här modellen, kontrolleras temperaturen i rökskåpet enkelt genom att använda displayen på framsidan av generatorn.

Den digitala röken är programmerbar, vilket ger en fin kontroll över rökprocessen. Tre separata parametrar är programmerbara:

  • Rökskåpets temperatur: ställ in målet för ugnens temperatur och röken kommer att försöka att hålla den här temperaturen medan den också visar den faktiska temperaturen i rökugnen.
  • Tillagningstid: ställ in tiden som du vill att röken ska värmas upp. Efter utgången tid stängs värmeelementet av.
  • Röktiden: ställ in tiden som du vill att röken fortsätter att generera rök. Det kan göras oberoende av tillagningstiden.

Modell BTDS76CE har fyra galler och som standard en volym på 76 liter.

Om du behöver större volym, så kan Bradley Smoker Digital 6-galler med en volym på 108 liter, vara lämpligt.

Den digitala modellens framsida har ett utseende som påminner om borstat rostfritt material. Insidan är av rostfritt stål. Precis som på Bradley Smoker Original är skåpet isolerat. Bradleys extra galler och jerky galler passar dessa modeller. Andra tillbehör finns också.

Perfekt för att skapa gourmetmat i ditt eget hem att bjuda gäster på, eller helt enkelt njuta av smaken som rökning ger. Det enkla handhavandet med Bradleys digital rökskåp gör dem till ett mycket bra val för alla typer av användare. Men om du inte är en anhängare av digitala kontroller, så är Bradley Smoker Original ett värdigt alternativ.

Bradley Smoker är avsett för hemmabruk, men används också till småskalig livsmedelsframställning. 

 

Mått och vikt

4-gallers digitalt rökskåp är lätt nog att bära och är ungefär lika stor som ett litet kylskåp:

Yttermått (mm) B430 x D370 x H800 - B610 inkl. generatorn på sidan
Innerått (mm) B380 x D290 x H648
Rökutrymme / Kapacitet 495mm användbar rökhöjd ovanför dropplåt
37500 cm3
Tillagningsyta 1452 cm²
Vikt inkl. förpackning 21 kg
Storlek inkl. förpackning B510 x D460 x H860

Konstruktion

Interiör Polerad rostfri plåt
Exteriör Epoxy/pulverlackad plåt
Värmeelement 500 W
Rökelement 125 W
Ström 220 - 240 Volt – 50 Hz 2.5 A
Max temperatur 160 °C men till viss del beroende av omgivande temp.
Min temperatur Beroende av omgivande temp.
Justerbara galler 4 galler förkromade

Datablad

 Digital Smoker Brochure / Spec Sheet | Hi Res

Godkännanden

Alla Bradley Smoker är CE-godkända för användning inom EU.

Bradley Smoker garanteras funktion för sitt ändamål och vara fri från defekter i material och utförande under en period av 12 månader. En längre garantitid kan tillkomma beroende i vilket land du köpte din rök. Bradley Smoker är avsedda för hemmahushållsbruk.

  Bradley Smoker Manufacturer's Warranty

Garantiregistrering


Du kan registrera din Bradley Smoker här.